Arabica boon uit India, verbouwd op 1.000 tot 1.400 meter hoogte.

India, Monsooned Malabar

Vanaf € 0,00

Koffie met de frisse smaak van de Monsoonwind. Een uitermate zachte koffie met een laag zuurgehalte, maar toch krachtig, prikkelend en een tikje wild. Perfect voor liefhebbers van sterke, enigszins rokerige aroma’s met aarde en karamelachtige smaken. Een koffie zoals je die zelden hebt geproefd.

Details

Herkomst: India
Soort: Arabica
Variëteit: Kent
Hoogte: 1000 tot 1400 meter boven zeeniveau

De naam van deze koffie is gebaseerd op het bewerkingsproces. De bessen worden opgeslagen in een speciale opslagruimtes, waar de deuren open worden gezet wanneer de vochtige Monsoonwind begint te waaien. De circulatie langs de bessen zorgt voor de milde, vochtige geur van de koffie. Het monsoonproces neemt maar liefst 12-18 maanden in beslag en zorgt dat deze Malabar koffiebonen worden gezien als 1 van de grootste kwaliteitkoffies ter wereld.


Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net