Een 100% Caturra Arabica boon uit Costa Rica, verbouwd onder perfecte zon- en vochtigheidsomstandigheden.

Costa Rica, Tarrazu

Vanaf € 0,00

Een heerlijk zachte arabica koffie met een aroma van bessen, geroosterde noten en donkere chocolade. Gevolgd door een zoetige, karamelachtige afdronk. Een goed gebalanceerde koffie met een volle body en laag zuurgehalte.

Details

Herkomst: Costa Rica
Soort: Arabica
Variëteit: 100% Caturra
Hoogte: 1800 meter boven zeeniveau

Vrijwel alle koffie uit Costa Rica komt van de vulcanische grond uit het centrale deel van het land. Vier districten uit deze regio zijn ideaal voor verbouwen van koffie: Tarrazu, Tres Rios, Heredia en Alajuela. Het Tarazzu-district is wereldberoemd om zijn superieure koffie.

Onze koffiebonen komen uit Santa Maria de Dota; het hoogste, meest afgelegen gebied in dit district dat erom bekend staat de beste koffie te produceren. De bonen groeien op 1900 meter hoogte, in perfecte zon- en vochtigheidscondities.

Arabica bonen bevatten 60 tot 70% minder cafeine dan Robusta bonen. Een weetje: Costa Rica heeft als enige land ter wereld een verbod op Robusta afgegeven.


Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net