Specialty Coffee Beans
Coffease voor thuis
De lekkerste koffiebonen voor thuis
Vertel me meer

Vers gebrande koffiebonen voor thuis

Coffease vers gebrande koffiebonenOnze koffiebonen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en dat proef je duidelijk. Wij verkopen enkel zogeheten ‘Specialty koffie’, dat zijn koffiebonen uit de hoogste kwaliteitsklasse.

Handig, met herhaalgemak.
Natuurlijk kun je al onze vers gebrande koffiebonen gewoon los bestellen op het moment dat het jou het best uit komt. Wil je echter zeker weten dat je nooit zonder jouw favoriete koffie komt te zitten? Kies dan voor onze herhaalgemak service. Met herhaalgemak kun je kiezen om iedere 2, 3 of 4 een nieuwe voorraad bonen ontvangen. Handig!

Hoe meer, hoe voordeliger
Net als voor iedere andere ondernemer geldt ook voor ons: meer in 1 keer verzenden is voordeliger. En dat voordeel delen we graag met de gebruiker. Hoe meer je dus koopt, hoe groter jouw voordeel.

Ons assortiment is met zorg samengesteld, zodat er voor iedere liefhebber een lekkere koffie is voor elk moment van de dag.

Bekijk onze koffiebonen

Be inspired. Drink the best.Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net