Een fantastische uitvinding of een snelle manier om van je iPhone af te komen? De ‘Uppercup’…

"Een fantastische uitvinding of een snelle manier om van je iPhone af te komen? De ‘Uppercup’… Koffie drinken met je iPhone gewoon je in je hand."

Een fantastische uitvinding of een snelle manier om van je iPhone af te komen? De ‘Uppercup’…

"Koffie drinken en tegelijkertijd een berichtje sturen met je iPhone is lastig. Als je gewend bent om  met 2 handen te typen is het zelfs onmogelijk en krijg je vaak een tafereel zoals op onderstaande foto te zien is.

Nederlandse designers van Natwerk liepen blijkbaar ook tegen dit probleem aan en hebben er wat op bedacht. Een speciale iPhone case die je koffiebeker vast houdt zodat jij je handen vrij hebt om te typen. Deze uberhippe iPhone case heet de ‘Uppercup’.

Ze verwachten er nog al wat van en zijn dan ook hard bezig om de benodigde Eur. 17.500,- bij elkaar te krijgen om de ‘Uppercup’ in productie te kunnen brengen. Hij moet ongeveer Eur. 25,- gaan kosten en met name twitteraars en facebookers moeten gaan warmlopen voor deze gadget. Denk jij ook dat deze iPhone case een absolute knaller wordt? Je kan participeren middels het crowdfunding platform Indiegogo, meer informatie vind je hier! Wij vinden het een mooie vinding, maar vrezen wel voor de levensduur van onze telefoons… bron: www.dailymail.co.uk"

Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net