Thee of koffie? Wat dacht je van Coffee Tea Leaf?

Wat te drinken in de ochtend, koffie of thee? Kiezen hoeft niet meer! Wetenschappers hebben een nieuw soort thee ontdekt, Coffee Tea Leaf.

Thee of koffie? Wat dacht je van Coffee Tea Leaf?

" Wat te drinken in de ochtend, koffie of thee? Als dit een vraag is die ook vaak door jouw hoofd gaat dan hebben wij goed nieuws. Binnenkort hoef je niet meer te kiezen. Wetenschappers hebben een nieuw soort thee gemaakt die gezet wordt van de bladeren van de koffieplant. De thee heeft de toepasselijke naam Coffee Tea Leaf. Hij heeft een wat aardse smaak en zou minder bitter zijn dan gewone thee en minder sterk smaken dan gewone koffie. Het is overigens geen geheel nieuwe uitvinding. Al in 1851 heeft Dr. Aaron Davies, een botanicus uit Londen thee gezet van de bladeren van de koffieplant. Het zou ‘the next big thing’ worden, maar is om onduidelijke redenen nooit van de grond gekomen. Net als andere dranken met cafeïne erin wordt ook van deze theesoort beweert dat ie goed is voor tal van gezondheidsgerelateerde zaken. Zo zou het de kans op het krijgen van diabetes of hartkwalen aanzienlijk verminderen. Dit is echter nog niet voldoende wetenschappelijk onderbouwd. Het is ons nog niet bekend waar je deze thee kan kopen. Weet jij dat wel dan horen wij het graag! Bron: www.thekitchn.com Afbeelding: Flickr member motograf Creative Commons)"

Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net