Speciaal voor de aartsluie koffiedrinker, de zelfroerende koffiemok

Deze nieuwe koffiemok met de goed gevonden naam Stir-it Cup doet het roeren voor je.

Speciaal voor de aartsluie koffiedrinker, de zelfroerende koffiemok

"Je wordt ’s ochtends wakker, sleept jezelf je bed uit en red het nog net om een kopje koffie te zetten. Dan zit je eindelijk het journaal te kijken en moet je ook nog eens je koffie roeren, hoe vermoeiend… Zoiets moeten de makers van de zelfroerende koffiemok gedacht hebben. Deze nieuwe koffiemok met de goed gevonden naam Stir-it Cup doet het roeren voor je. Hij is er in verschillende series, bijvoorbeeld de serie ‘Delfts Blauw roert gauw’ (nee we verzinnen het echt niet) en kost zo rond de Eur. 15,-. Voor dat geld krijg je niet alleen de mok, maar ook de bijbehorende deksel en batterijen. Op de site van Stir-It Cup worden ook roerrecepten aangeboden zoals deze: Koffie: Melk toevoegen Suiker toevoegen De Stir-it Cup geeft een extra romig kraagje aan de koffie. Dat is toch handig voor als je vergeten bent hoe koffie met melk en suiker ook alweer in elkaar steekt ;-). Wij nemen maar even aan dat je dit alles met een knipoog moet zien en vinden de Stir-it Cup als gimmick best leuk gevonden. De zelfgemaakte reclames maken het helemaal af.
Kan jij niet wachten om ook jouw leven een stuk gemakkelijker te maken met de Stir-it Cup? Hier zijn ze te bestellen: stiritcup.com"

Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net