Review Senseo Sarista, voor het kopen graag eerst deze blog lezen!

Nu hij er is hebben meerdere instanties deze nieuwe Senseo Sarista inmiddels getest. Conclusie: Even door sparen en je hebt voor ietsje meer geld een mooie volautomaat en veel betere koffiebonen met als resultaat echt lekkere koffie!

Review Senseo Sarista, voor het kopen graag eerst deze blog lezen!

" Al eerder kon je op onze blog lezen over de nieuwe Senseo Sarista. Nu hij er is hebben meerdere instanties deze nieuwe Senseo inmiddels getest. In het programma van RTL4 Editie NL kwam de Senseo Sarista er niet bepaald goed vanaf. Met name omdat de koffie gewoon niet lekker is. Dit de mening van de koffie experts die Editie NL voor het item heeft ingeschakeld. Het hele item kan je terugkijken door op onderstaande link te drukken. http://www.rtl.nl/editieNL Bij het testen van consumentenapparatuur is er eigenlijk maar 1 autoriteit in Nederland, te weten de consumentenbond. Ook zij hebben de Senseo Sarista aan een grondige test onderworpen. De consumentenbond concludeert aan het einde van de test ongeveer hetzelfde als Editie NL, zij het dat hun mening iets genuanceerder is. Deze test is te zien in onderstaand filmpje.
Inmiddels hebben ook wij van Coffease het eerste kopje Senseo Sarista koffie kunnen proeven en als liefhebbers van koffie letten wij hoofdzakelijk op smaak. Helaas voor Senseo hebben ook wij dezelfde mening... De koffie is gewoon niet echt lekker en daar draait het om bij koffie, toch? Weliswaar is het een lichte verbetering ten opzichte van de oude Senseo, maar lekkere koffie is het niet. De prijs voor de machine ligt tussen de Eur. 250,- en Eur. 280,- en komt daarmee al dicht in de buurt van de prijs van een simpele maar acceptabele volautomaat waar gewoon vers gebrande koffiebonen in kunnen. Daarnaast is de prijs voor de koffie vergelijkbaar met die van kwalitatief veel betere en versere koffiebonen zoals de onze. Conclusie: Even doorsparen en je hebt voor ietsje meer geld een mooie volautomaat en veel betere koffiebonen met als resultaat echt lekkere koffie!"

Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net