Cafeïneverslaving eindelijk aangepakt!

Er wordt vaak gezegd dat cafeïne de meest gebruikte drug ter wereld is en dus is cafeïneverslaving een serieus probleem .

Cafeïneverslaving eindelijk aangepakt!

"Er wordt vaak gezegd dat cafeïne de meest gebruikte drug ter wereld is en dus is cafeïneverslaving een serieus probleem. Als je eenmaal verslaafd bent kom je er maar moeilijk vanaf. Bovendien heeft het nogal een impact op je leven. Telkens die trip naar koffieautomaat, constant dat zeurende stemmetje in je hoofd dat je  beker weer leeg is. Ja, het leven van een cafeïneverslaafde gaat niet over rozen. Gelukkig is er sinds kort een product op de markt dat jouw leven als verslaafde een stuk makkelijker maakt.
Nu te bestellen op Amazone.com de grootste koffiekop ter wereld voor particulier gebruik.  In deze koffiekop past de hoeveelheid koffie van maar liefst 20 ‘normale’ kopjes koffie, 19 als je graag je koffie met melk drinkt. Voor het zeer schappelijke bedrag van USD. 25,51,- is deze megakop van jou. Denk je eens in, 1 keer per dag koffie halen (wel even een warmhoudplaatje aanschaffen) en de hele dag koffie drinken.  Cafeïneverslaafden zullen vanaf nu een stuk meer tijd overhouden voor andere dingen. Wij denken dan ook dat deze koffiekop beschikbaar gesteld zou moeten worden door werkgevers en/of de overheid. Wellicht is het zelfs de oplossing voor de tegenvallende economische groei van dit moment. In ieder geval raden wij je aan geen moment te twijfelen en snel over te gaan tot het bestellen van deze superkop, want dat ie binnen no time uitverkocht zal zijn leidt geen twijfel!    "

Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net