Veelgestelde vragen

Hier vind je een aantal vragen die ons regelmatig gesteld worden. Staat jouw vraag er niet bij? Mail of bel ons gerust!

Vragen aan Coffease

Hoe zit het met duurzaamheid en certificering?

Coffease heeft verschillende koffiebonen met Rainforest Alliance certificering. In de basis bestaat deze uit regels om tropisch regenwoud en bio diversiteit te beschermen, maar ook met eisen aan arbeidsomstandigheden en milieu.

Daarnaast heeft Coffease verschillende biologische koffiebonen. De biologische koffiebonen hebben een hogere inkoopprijs bij de boeren, omdat zij financiële middelen nodig hebben om biologisch te kunnen telen. Wij selecteren producten niet alleen op kwaliteit van bonen, maar ook op de werkwijze van de boeren. Gemiddeld wordt er 20% boven de marktprijs betaald voor onze koffiebonen.

Hoe vers zijn jullie koffiebonen?

Onze koffiebonen zijn altijd vers gebrand, vlak voor verzending. Soms is de koffie zelfs zo vers dat deze door klanten als ietwat scherp wordt ervaren in het begin. Mocht je daar niet van houden, houd dan de verpakking nog een week dicht.

Hoe kan ik koffiebonen het best bewaren?

Je kunt vers gebrande koffie het best bewaren op een koele, donkere en droge plaats. Dus niet in de koelkast! Zuurstof, vocht, warmte en licht zijn niet goed voor de koffiebonen. Na de branddatum zijn de koffiebonen nog minimaal een half jaar houdbaar. Na openen van de zak wordt de kwaliteit door invloed van zuurstof wel minder na ongeveer 1 maand. Tip: Wil je de koffie wat langer bewaren? Vries de nog verpakte bonen dan in.

Verkopen jullie alleen koffiebonen? Of kunnen jullie de koffie ook voor mij malen?

Wij kunnen de koffiebonen ook voor je malen, geen probleem! Echter: gemalen koffie verliest zijn smaak sneller dan kofiebonen. We raden je daarom aan de koffie zelf te malen, om optimaal te kunnen genieten van de koffie. Wil je advies welke machine voor jouw situatie het meest geschikt is? Dan kunnen we je daarover uiteraard adviseren.

Mijn favoriete koffieboon is niet te koop bij Coffease, wat nu?

Mis jij ondanks ons uitgebreide assortiment toch een bepaalde koffiesoort of ben je ergens op vakantie geweest en heb je daar onvergetelijk lekkere koffie gedronken? Laat het ons weten en we zullen kijken of wij deze koffie aan jou kunnen leveren of zelfs willen toevoegen aan ons assortiment.


Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net