Herhaalgemak

Ontvang jouw koffiebonen automatisch in de door jou gekozen frequentie.

Herhaalgemak

Coffease streeft er naar dat je nooit zonder vers gebrande koffiebonen zit. Als je kiest voor leveringen met herhaalgemak, dan kun je vervolgens aangeven of je jouw levering iedere 2, 3 of 4 weken wilt ontvangen. Stem jouw frequentie en hoeveelheid koffiebonen af op jouw verbruik en je bent dan altijd verzekerd van vers gebrande koffiebonen. Zo heb je er geen omkijken naar.

Hoe kies ik mijn frequentie?

Je zult waarschijnlijk niet je exacte koffieverbruik weten. Er wordt over het algemeen van uit gegaan dat voor een gemiddeld kopje koffie ongeveer 8 gram koffie nodig is. Hieronder kun je zien hoeveel dagen je met een verpakking van 500 en 1.000 gram doet bij een vast aantal kopjes koffie per dag.

Verbruik bij 500 gram bonen 1000 gram bonen
2 kopjes per dag Op na 1 maand Op na 2 maanden
3 kopjes per dag Op na 3 weken Op na 6 weken
4 kopjes per dag Op na 16 dagen Op na 1 maand
5 kopjes per dag Op na 13 dagen Op na 26 dagen
6 kopjes per dag Op na 10 dagen Op na 20 dagen
7 kopjes per dag Op na 9 dagen Op na 18 dagen
8 kopjes per dag Op na 8 dagen Op na 16 dagen
9 kopjes per dag Op na 7 dagen Op na 14 dagen
10 kopjes per dag Op na 6 dagen Op na 12 dagen
  • Bij “# kopjes per dag” bedoelen we: het gemiddelde aantal kopjes koffie dat per dag in het gehele huishouden wordt gedronken.
  • In de kolommen van de verpakkingsgrootte (500g en 1.000g) zie je dan het aantal dagen dat je met jouw verpakking zou doen.

Kies je voor een eenmalige zending, dan krijg je geen volgende leveringen. Je kunt dan helemaal zelf bepalen of (en wanneer) je opnieuw bestelt.

Van tevoren aangekondigd

We sturen je 3 dagen van tevoren een e-mail dat er een volgende levering wordt voorbereid. Zo weet je dus altijd op tijd dat er weer een doos met koffie aan komt.

Nergens aan vast

Ook bij leveringen met herhaalgemak zit je nergens aan vast. Wil je jouw toekomstige leveringen stoppen, dan kan dat altijd. Dit kan heel eenvoudig via Mijn Coffease.

Stopzettingen kunnen tot 11.00 uur op de werkdag dat we weer voor jou de koffiebonen gaan branden. Doe je het later, dan zijn we al aan het branden en zal de betreffende levering nog worden verstuurd. Maar ach, die heerlijke, vers gebrande koffiebonen komen altijd wel op, toch? Is het onverhoopt toch een probleem? Elke levering mag je tot 14 dagen na ontvangst gratis terugsturen.

We vinden het bij Coffease belangrijk om flexibel te zijn, zodat jij zelf kunt bepalen of je producten van ons krijgt en wanneer. Je hebt bij ons dan ook altijd alle vrijheid om uit te stellen, iets te wijzigen of te stoppen.

Uitstellen

Heb je nog voorraad of ga je op vakantie? Dan is uitstellen een goed alternatief voor stopzetten van je leveringen. Ook dit kan heel eenvoudig via Mijn Coffease. Uitstellen kan tot 11.00 uur op de werkdag dat we voor jou de koffiebonen gaan branden. Doe je het later, dan zijn we al aan het branden en wordt de daarop volgende levering automatisch gewijzigd.

Kies je eigen frequentie

Een levering met herhaalgemak krijg je standaard elke twee weken geleverd. De vers gebrande koffiebonen zijn namelijk de eerste twee tot drie weken het lekkerst. Uiteraard kun je onze koffiebonen ook zonder herhalende toezending bestellen. Je ontvangt dan eenmalig een pakket.

Alternatieve frequenties zijn iedere 3 weken of iedere 4 weken. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou het meest ideale moment is om de volgende zending Coffease koffiebonen te ontvangen.


Over Coffease

Coffease levert snel en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor, en zorgt door de persoonlijke service dat je nooit zonder koffie zit. Bij ons ben je gegarandeerd van kwaliteit koffie, een scherpe prijs en gedegen advies over koffie en automaten toegespitst op jouw situatie.

Telefoon: 085-8884500

Email: Klantenservice@Coffease.nl

particular.net